Home arrow Despre noi
Despre Noi PDF Print Email
08/19/04

Portalul Romanilor din New York

Portalul Romanilor din New York (Romanians in New York) include anunturi gratuite, joburi, imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, informatii utile, evenimente din comunitatea romaneasca din New York. Site-ul cuprinde si un web organizat pe tipuri de afaceri: agentii imobiliare si de credite, turism, asigurari, audio-video, auto, avocati, contabili, traducatori, doctori, constructii, restaurante, media, publicitate, web design, transporturi etc.


Exista deja numeroase forumuri si portaluri dedicate romanilor "din intreaga lume" sau "romano-americani"-lor. Portalul RomaniLaNewYork, www.romanilanewyork.com, lansat  la 13 May 2009, este dedicat exclusiv comunitatii din New York.

Inainte de a fi www.romanilanewyork.com, a fost grupul Yahoo! romanilanewyork . De fapt, mai este, si va continua sa fie. Grupul este locul unde romanii din New York se intalnesc, discuta, se mai cearta, dar tin legatura cu comunitatea de romani si se ajuta intre ei. Recent, la cererea utilizatorilor website-ului, am adaugat un forum care sper sa prinda viata si care ar putea in viitor inlocui grupul.

Apreciez orice fel de ajutor sau sugestie, dar vreau sa tineti minte ca singurul scop al acestui website este de a fi util comunitatii romanesti. Romani la New York a fost creat pentru a promova atat valorile acestei comunitati, cat si membrii ei.

Autor: Raul Nistor


Statistici trafic.ro (last 24h):   http://stat3.trafic.ro/stat/romanilanewyork/

Statistici la romani la chicago: http://www.romanilanewyork.com/webstat /

Echipa:

    Autor: Raul Nistor, in colaborare cu Mihai Lehene (www.romanilachicago.org )


Toate serviciile oferite utilizatorilor sunt gratuite. Website-ul www.romanilanewyork.com este o initiativa care sper sa inspire si pe altii din comunitatea romana.


 
Advertisement
 
     
 
Advertisement